kinderkoor op kerstconcert roalter jongs

“Het aantal is ruim boven verwachting”, aldus Ben de Roos. “We hadden gerekend op tien tot vijftien kinderen, aangevuld met zo’n vijf kleinkinderen van onze leden zou dat een leuk intermezzo zijn op de zondagmiddag. Dat werd dus het dubbele. We hebben zelfs in overleg met het Hoftheater de eerste twee rijen stoelen verwijderd zodat dit kinderkoor de ruimte krijgt die het verdiend”.

Het enthousiasme onder de kinderen is groot, zo bleek donderdagochtend tijdens een bezoek van beide heren aan De Bolster. “Zelfs vanochtend kwamen er nog verzoeken van kinderen uit de hoogste groepen om deel te mogen nemen in het koor”, zegt Jack van Honschoten.

Het aantal van acht kleinkinderen van de leden is ook boven verwachting. Zij worden toegevoegd aan het kinderkoor van De Bolster.

“Een aantal jaren terug hebben we eveneens met succes met een kinderkoor samengewerkt tijdens een concert in De Plaskerk. We verheugen ons opnieuw met een kinderkoor te werken.”

Mannenkoor Roalter Jong’s geeft in december twee concerten in het Hoftheater. Zaterdag 10 december was zeer snel uitverkocht en ze hadden een optie om het concert te herhalen op zondagmiddag 11 december. Die optie hebben ze dus gelicht.

“Al pratend kwamen we op het idee opnieuw een kinderkoor samen te stellen en samen met de koren Eigen wiese uit Raalte en Hart en Smart uit Nijverdal en natuurlijk de Roalter Jong’s als organisatoren, sfeer- en kerstliederen te zingen”, zegt Ben. “We moeten de komende weken gebruiken om samen te oefenen zodat het publiek zondagmiddag volop kan genieten.”

Speciaal voor dit concert is het Hoftheater in kerstsfeer aangekleed. De Jong’s hebben voor de ouders van de kinderen een gereduceerde toegangsprijs voor deze zondagmiddag die om 14.30 uur begint en om ongeveer 17.00 uur is afgelopen. De kaarten zijn te bestellen tot 5 november bij Jack van Honschoten via 0572 – 35 30 17. Na 5 november kun je bij het Hoftheater of de VVV/ANWB in Raalte terecht. Zie ook staging2.roalterjongs.nl en staging2.hoftheater.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.