kapsalon simone opent deuren in marienheem

Salon Simone voorziet in alle mogelijke kappersdiensten: knippen, kleuren, permanenten, föhnen, stylen etc. Simone verzorgt ook het haar en de make-up voor trouwerijen (zowel bruid als bruidegom). “Door mijn ruime ervaring kan iedereen bij mij terecht en door regelmatige bijscholing ben ik op de hoogte van alle nieuwe trends binnen mijn vakgebied.”

Salon Simone is op dinsdag, woensdag en vrijdag geopend van 9.00 tot 18.00 uur, op donderdag van 9.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 13.00 uur. Salon Simone is te vinden aan de Veenhorst 3 (ingang Wissinkweg) in Mariënheem, tel: 0572-362330. Meer informatie op staging2.salon-simone.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.