joy goedkoop onder de indruk van tokio

“Toen we hier vorige week zaterdag aankwamen, hadden we de nacht doorgebracht in het vliegtuig. Door het tijdverschil was het de bedoeling om te slapen in het vliegtuig, dat was niet echt de beste nachtrust die je je kan wensen.” Zaterdag kwam de Raalter turnster aan in Tokio. “Heel grappig om te zien hoeveel meer respect de mensen hier voor elkaar hebben dan in Nederland. Iedereen is vriendelijk, beleefd en je voelt je bijna bezwaard om wat aan die mensen te vragen, want ze behandelen je bijna als de koningin. Direct excuses aanbieden als er een klein dingetje fout gaat en soms zelfs zo erg dat ze gewoon voor je op de knieën gaan. Heel lief, maar beetje too much voor mij. Ik ben ook maar gewoon Joy en maak ook wel eens fouten, no worries haha.”

Maar goed, nu het turnen: “We hebben in de eerste week goed kunnen wennen aan de Japanse toestellen, aan het eten en de indrukken die dit land met zich meebrengt. We hebben gisteren ook voor het eerst getraind in de trainingshallen die speciaal voor de WK zijn opgesteld. Hartstikke mooie hallen en heel fijn om al vast aan de toestellen te wennen, die heel anders zijn als in Nederland! Morgen is voor ons een belangrijke dag, want dan hebben we podiumtraining en die dag zal er precies hetzelfde uitzien als aankomende vrijdag. Morgen laten we ook weer de eerste indruk achter bij de jury en dat is heel belangrijk voor vrijdag! Ik heb er hartstikke veel zin in en we zijn er allemaal helemaal klaar voor dus laat maar komen!”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.