joy goedkoop maakt nog kans op spelen

De Nederlandse turnsters zijn tijdens de wereldkampioenschappen in Tokio nog net bij de eerste zestien geëindigd, waardoor ze nog kans maken om mee te doen aan de Olympische Spelen. De turnsters waren na de eerste ronde van de kwalificatie voor de landenwedstrijd niet blij met de 212.828 punten. Gelukkig waren de punten toch genoeg om bij de eerste zestien te eindigen.

De eerste acht zijn gelijk door naar de Olympische Spelen. De nummers negen tot en met zestien doen mee aan de Olympic Test Event in januari in Londen. Hier strijden de turnsters voor een van de vier overgebleven Olympische startbewijzen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.