Home / archiefcentraal / jop aan de loswal een feit

jop aan de loswal een feit

De JOP is voorzien van prachtige tekeningen waarin bijvoorbeeld de duiven en de boom van het wapen van Wijhe terugkomen. De jongeren hebben dit kunstwerk samen met kunstenaar Willem-Paul Koenen uit Apeldoorn gemaakt.

Jansen Venneboer uit Wijhe heeft de afgelopen tijd hard gewerkt aan het maken van de JOP, nadat de gemeente het ontwerp had gemaakt. Een mooi element van staal waar jongeren elkaar kunnen ontmoeten bij de Loswal in Wijhe. En mocht er hoog water komen, dan wordt het JOP tijdelijk verplaatst.

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.