jonge talenten spelen foyer hoftheater plat

Alle jongeren tot en met achttien jaar die muziek maken konden meedoen. In een gezellige setting in de foyer van het HOFtheater betraden enkele deelnemers voor het eerst in hun leven een podium.

De jongste deelneemster (11 jaar) begeleidde haar zus, die dwarsfluit speelt, op de piano. De band Activate, die al wat ervaring heeft, gaf een echte punk-rock show weg. Davin, die tevens de band The Scrutinizers begeleidde, zorgde voor een zeer indrukwekkende piano improvisatie waar het publiek stil van werd. Daarnaast lieten verschillende meiden mooie ballads en popnummers horen met piano en zang.

Het open podium werd georganiseerd door vier jongens van 16 jaar die zelf ook in een band zitten. Drie in Peanuts Outta Can en de ander in Activate. De jongens zorgden voor alle voorbereidingen, ondersteund door Hofadvies. Met het open podium wilden ze jongeren een laagdrempelig podium geven zodat jonge muzikanten zichzelf kunnen laten zien en horen en ervaring op kunnen doen.

Peanuts Outta Can liet deze avond zelf ook wat van zich horen. Ze sloten de avond af met swingende rock en blues muziek. Na deze succesvolle avond ze gingen met een trots gevoeld naar huis. “We hadden echt niet gedacht dat het zo druk zou worden!”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.