jong talent en oude bekende in hoftheater

Het Hoftheater heeft dit weekend twee artiesten op bezoek. Op vrijdag 14 oktober verwelkomt het Hoftheater nieuw talent Jasper van Kuijk met zijn cabaretshow ‘’t Kan Nie Op’ en zondagmiddag komt vakvrouw Leoni Jansen opnieuw naar Raalte, dit keer met ‘The Third Road’.

Jasper van Kuijk is hét cabarettalent van dit moment, dat bleek wel toen hij in 2010 zowel de jury- als de publieksprijs won tijdens Cameretten. De jury roemde zijn prettige persoonlijkheid en poëtische teksten gecombineerd met de actualiteit.

‘’t Kan Nie Op’ is een pleidooi tegen de versimpeling en luiheid van de hedendaagse maatschappij. Het Hoftheater ondersteunt graag jonge artiesten bij hun carrière in de theaters, Jasper van Kuijk is een voorbeeld van veelbelovend talent dat op het punt staat om door te breken. Jasper van Kuijk is op vrijdag 14 oktober te zien in het Hoftheater in Raalte. Kaarten kosten 11 euro.

Leoni Jansen

Bekende van het Hoftheater Leoni Jansen is terug met ‘The Third Road’. Een best of-programma van de vakvrouw die steevast weet te verrassen. Jansen noemt haar programma een ‘poëtisch theaterconcert’. Van Keltische folk tot Afrikaanse klanken, ondersteund door spannende visuele effecten, Leoni Jansen weet de verschillende invloeden samen te brengen in haar krachtige, ontroerende, melancholische en betoverende liedjes.

Leoni Jansen is op zondagmiddag 16 oktober te zien in het Hoftheater in Raalte. Kaarten kosten 20 euro. Bij deze voorstelling krijgen bezoekers op vertoon van hun entreebewijs een gratis welkomstdrankje bij een 3-gangenmenu van 29,50 euro bij de Bagatelle. Reserveren is verplicht en dat kan via 0572-358484. Deze aanbieding geldt bij twee of meer personen.

Kaarten kopen kan via de VVV/ANWB Raalte (Varkensmarkt 8, tel 0572-352406) of via staging2.hoftheater.nl waar je er voor kunt kiezen zelf de kaarten uit te printen. Indien er op de avond/middag van de voorstelling nog kaarten zijn, kunnen die vanaf drie kwartier voor aanvang van de voorstelling ook aan de kassa van het Hoftheater worden gekocht (alleen contante betaling of incasso mogelijk). Meer informatie over deze en andere voorstellingen staat op staging2.hoftheater.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.