jeugddienst met harmonie en pannenkoeken

Met veel interesse hebben de kinderen van de A. Bosschool afgelopen weken een bezoek gebracht aan de kerk in Wesepe. Dominee Reinier Gosker ging in op de vele vragen die de kinderen hadden en koster Gerrit de Jong wist ze te vermaken met het luiden van de klokken.

De kinderen van de school werken mee aan de speciale jeugddienst op zondagochtend 23 oktober om 11.00 uur in Wesepe. De Harmonie verzorgt deze ochtend de muziek en heeft daarvoor speciale stukken ingestudeerd. Het thema is ‘Vergeet niet wie je bent’ en is afgeleid van de film The Lion King. Kinderen hebben gewerkt aan mooie maskers en de trommels zullen zeker niet ontbreken.

Na afloop van de dienst zijn er pannenkoeken met of zonder spek te nuttigen of mee te nemen naar huis. De opbrengst hiervan gaat naar het jeugddiaconaat. Ook is er de gelegenheid een korte wandeltocht te maken die langs de ploegwedstrijden op de Enk loopt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.