jens dennis en oscar naar finale ntk

Daarbij geholpen door een mooie nieuwe bal en gestoken in een mooi nieuw shirt van het NTK.

SportPartners kreeg daarbij assistentie van de trainers van de jeugdafdeling, die daarvoor in de Meulensteen methode waren opgeleid. Afwissend werden techniektrainingen gedaan, waarna de aangeleerde truckjes in partijvormen werden geoefend. Na de sportlunch gingen de oefeningen verder.

Naarmate de middag verstreek zagen de trainers en de ouders het vertrouwen en het lef bij een speler of speelster om een acties te ondernemen toenemen en ook steeds vaker lukken. Tegen vier uur gingen alle kinderen vermoeid, enthousiast, maar zeer tevreden huiswaarts. Iedereen was deze dag ‘winnaar’, maar Jens Bos, Dennis Willemsen en Oscar Kappert werden uiteindelijk winnaar in hun leeftijdscategorie en mogen naar de finale van Het Nederlands Techniek Kampioenschap.

Alle deelnemers zijn een ervaring rijker en kunnen het geoefende straks in hun team tijdens trainingen en/of wedstrijden in de praktijk brengen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.