is goliath zijn shirt vergeten

Een huizenhoog T-shirt siert tot en met zaterdag 22 oktober de parkeerplaats langs de Schapenstraat, bij Veevoerbedrijf Booijink. In dit zeven meter hoge gebouw kunnen Sallanders terecht met al hun vragen over glasvezel.

Het shirt is een initiatief van XS4ALL, dat hiermee glasvezel wil promoten. Ook KPN, Vodafone en Kick XL zijn bezig met het promoten van het snelle internet. Zo staat er op vrijdag 28 oktober een formule 1-wagen van het Vodafone McLaren team bij Eetcafé d’Olde Wettering in Lierderholthuis.

Hoe vat jij jouw dag samen in een foto? Stuur je foto met het verhaal erbij naar Salland Centraal. Iedere dag publiceren we er een.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.