infocentrum ijssel den nul week later klaar

Het nieuwe Infocentrum IJssel Den Nul is een week later klaar dan gepland. Toch wordt de officiële opening van 15 oktober niet verplaatst. De mensen achter het infocentrum adviseren om het Infocentrum vanaf 22 oktober te bezoeken, zodat ze rustig de laatste hand kunnen leggen.

Zo’n 70 vrijwilligers zetten zich in om als gastvrouw/-heer en educatieve vrijwilliger de bezoeker te begeleiden, informeren en enthousiasmeren over de natuur, water en cultuurhistorie in en rondom het Infocentrum IJssel Den Nul. In combinatie met de horecavoorziening in het Infocentrum IJssel Den Nul heeft het Infocentrum alles in zich om het speerpunt ‘beleef de IJssel’ een extra impuls te geven.

Infocentrum IJssel Den Nul is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.