hollandse woonweken bij wagenmans wonen

Gedurende twee weken gelden er diverse acties met Hollandse leveranciers en op zondag 23 oktober en zondag 6 november zijn er tal van leuke activiteiten in de winkel. “Ondanks dat veel fabrikanten hun productie de afgelopen jaren naar het buitenland hebben verhuisd, zijn er nog steeds diverse oer-Hollandse bedrijven”, vertellen Joris en Bas Wagenmans. “Interstar kasten, Pode banken, Auping bedden en Cunera vloeren zijn hier enkele voorbeelden van. Wij vinden het leuk om deze leveranciers wat meer aandacht te geven tijdens de woonweken. Dit onder andere in combinatie met interessante acties.”

Voor de koopzondagen werkt Wagenmans Wonen samen met diverse ondernemers uit de regio. Zo zullen onder andere meubelstoffeerder Nico Neppelenbroek uit Heino, Decohome Vol Stijl uit Dalfsen, Accessoires ‘Door Jolanda’ uit Lemelerveld en Dijkman klompen atelier uit Luttenberg aanwezig zijn. Bezoekers kunnen zich tijdens deze dagen uitgebreid laten informeren en adviseren over meubels, vloerafwerking, raamdecoratie, slaapcomfort etc.

Op het gebied van raamdecoratie kunnen de bezoekers zich laten voorlichten door een specialist van Sunway of Luxaflex. Verder kunnen zij kijken naar demonstraties PVC-vloeren leggen en hun vragen op dat gebied voorleggen aan de Mflor-specialist. Ook van Pode banken, Silvana hoofdkussens, Cunera vloeren en Mline matrassen zijn vertegenwoordigers aanwezig. Ilse van Studio 2010 en Erna van Stijl & Stijl staan klaar voor een uur gratis interieuradvies. Bel voor een afspraak naar tel: 0572-371273.

Natuurlijk wordt het ook Oud Hollands gezellig met vertier voor de kleintjes en poffertjes en Hollandse lekkernij in de binnentuin. De koffie staat (uiteraard) klaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.