heetenaar hoeveel energie kun je kwijt

Hoeveel energie kun jij kwijt? Dat is de vraag die de stichting Duurzaam Heeten aan alle inwoners, verenigingen, stichtingen, bedrijven enzovoort vraagt. Het beste energiebesparingsidee wordt uitgevoerd.

Omdat de inwoners van Heeten door massaal te stemmen hebben gezorgd dat de publieksprijs aan Heeten is toebedeeld is de Stichting Duurzaam Heeten van mening dat de behaalde prijs zo goed mogelijk ingezet moet worden op een wijze dat alle Heetenaren er profijt van kunnen hebben. En dat de bewoners hierbij een actieve rol moeten kunnen spelen.

Hierdoor is een idee ontstaan om een prijsvraag uit te schrijven voor alle dorpsbewoners, verenigingen, buurten, groepen et cetera om een lumineus duurzaam idee te bedenken dat uitvoerbaar is, en als dit idee wordt uitgevoerd er zoveel mogelijk dorpsbewoners profijt van kunnen hebben. Op deze wijze hoopt de Stichting alle dorpsbewoners ook te betrekken bij de doelstelling van onze Stichting: het bevorderen van een duurzame samenleving.

Het meest duurzame idee dat wordt ingezonden wordt bekroond met uitvoering indien dit ook reëel haalbaar is. Daarvoor is € 25.000 beschikbaar. Verder zijn er ook binnen dit bedrag wat kleinere prijzen beschikbaar voor goede ideeën.

Op de site staging2.duurzaamheeten.nl is de nodige informatie over de Publieksprijs te vinden. De inzendtermijn voor deze ideeën sluit op 26 november 2011. In december zullen de inschrijvingen worden beoordeeld door een deskundige jury.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.