heeten sluit ponyweek in stijl af

Na negen dag vol activiteiten en feest zit het er op. De jubileumeditie van de Ponyweek in Heeten. Zaterdag was de laatste hele dag dat er gefeest kon worden en dat werd er dan ook gedaan. Tot ’s avonds laat waren zowel Heetenaren als niet-Heetenaren in de tent te vinden tijdens Pleinpop. In de tent traden onder andere Queenmania, Wolter Kroes en de Band zonder Banaan op.

Op de slotdag van de Ponyweek was het weer de beurt aan de jeugd. In het centrum waren diverse activiteiten opgezet om de jeugd te vermaken. Zo konden kinderen geschminkt worden en was stond er een grote opblaasbare survivalbaan.

Natuurlijk was er ook voor de ouderen genoeg te beleven. Zo ging ’s morgens in de dichte mist de [url=https://sallandcentraal.nl/images.php?action=showalbum&id=2396Toertocht ‘Werkpaardjes van vroeger’[/url] van start. Daarnaast was het natuurlijk prachtig weer om de feestweek gezellig af te sluiten onder het genot van een drankje.

Om 18.00 uur kwam er definitief een eind aan de jubileumeditie met ‘vuurwerk’ en muziek.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.