Home / archiefcentraal / heemruiters zorgt voor voortbestaan bartels

heemruiters zorgt voor voortbestaan bartels

Hippische Vereniging De Heemruiters uit Mariënheem maakte vorige week bekend Manege Mans Bartels in Mariënheem over te nemen. Met deze overname garandeert de vereniging het voortbestaan van de manege en de lessen.

Mans Bartels (79) zal voorlopig gewoon blijven werken op de manege. “We geven Mans op deze manier de mogelijkheid om langzaam te minderen”, legt voorzitter Jeroen Bakker uit. “Wij zullen er voor zorgen dat de lessen gewoon door blijven gaan. Daarnaast zullen wij ook zorg dragen voor het verbeteren van de accommodatie, zodat deze weer klaar is voor de toekomst.”

Lees ook

Gratis testamentcheck bij alle locaties Notariaat Salland

HEINO/WIJHE – Notariaat Salland haakt op vrijdag 18 juni weer aan bij de Landelijke Testamentcheckdag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.