haarmeijer reikt prijzen uit

Tijdens de modekoopzondag van 11 september presenteerde Opticien Juwelier Haarmeijer in Raalte het Trollbeads en Rabinovich Event. In de winkel was een demonstratie te zien van het juwelenmerk Trollbeads. Daarbij was er ook een prijsvraag georganiseerd. De bezoekers mochten raden hoeveel glaskralen er in een glazen vaas zaten. Tim ten Have uit Nieuw Heeten en dhr. Lefrandt uit Raalte zaten er samen het dichtst bij. Zij wonnen beide een armband en een speciaal boek over Trollbeads.

Mevrouw Zwerink uit Raalte won de tweede prijs. Momenteel geldt er een speciale Trollbeads-actie bij Haarmeijer. Bij aanschaf van een armbandje met slotje en twee bedels, krijg je onder voorwaarden tot wel 40 procent korting.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.