grote belangstelling voor buitenoosten

Het open huis bij bed & breakfast BuitenOosten in Luttenberg heeft zaterdagmiddag vele honderden mensen op de been gebracht. Veel meer dan Jenny Neppelenbroek en Stefan Kleine Toereers, de exploitanten van het bed & breakfast, ooit hadden verwacht.

BuitenOosten is gesitueerd in de eeuwenoude, monumentale boerderij Het Spyckerhuys, waarschijnlijk de oudste boerderij van Luttenberg. Het publiek nam massaal de gelegenheid om het interieur te bekijken. De reacties waren overweldigend positief. “Wat geweldig dat ze het zo in de oude stijl hebben ingericht”, hoorden we meerdere keren.

Het interieur van BuitenOosten ademt dan ook historie. Stefan en Jenny hebben geprobeerd om wat inrichting betreft terug te keren naar de sfeer van eind negentiende, begin twintigste eeuw, maar her en der klinken ook echo’s uit de jaren vijftig, zestig en zeventig door. De boerderij biedt verder ruimte aan de werkplaats/het atelier van Stefan waar hij zich onder andere bezig houdt met het maken en ontwerpen van meubels. Op termijn moet BuitenOosten ook plaats gaan bieden aan enkele zorg/werkplekken voor mensen met een beperking.

BuitenOosten voorziet in drie tweepersoonsslaapkamers, een gemeenschappelijke ruimte, een tv-kamer, een gastenkeukentje en natuurlijk afdoende sanitaire voorzieningen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.