goedkoop neemt voorproefje op wk turnen

“Op zo’n dag wordt de WK helemaal nagebootst en krijg je alvast de kans om aan de toestellen te wennen waar je WK op moet turnen. Ook de jury kan alvast een inschatting maken over hoe ze moeten gaan jureren tijdens de WK, welke landen er goed zijn en welke wat minder,” vertelt Joy. “Wij als Nederland hebben het echt super goed gedaan! We hebben hard gewerkt aan de sfeer in de groep, de details, de uitstraling, de netheid en de indruk die we achter zouden laten als team. Gelukkig kwam dat er allemaal uit tijdens de podiumtraining! We hebben van alle kanten complimenten gekregen en heel belangrijk zelfs de complimenten van het FIG, (International Gymnastics Federation) op hun site stond dan ook: Dutch gymnasts aspire to greatness.”

“Met dit in ons achterhoofd gaan we de aankomende dagen verder trainen en de laatste puntjes op de I zetten! Ik heb er hartstikke veel vertrouwen in en weet zeker dat we het super goed gaan doen! Ik heb er in ieder geval heel veel zin in. Kan niet wachten tot het zo ver is!”

Joy gaat voor ons uitzoeken of er een mogelijkheid is of we het WK live kunnen volgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.