gewoon carolien zo vader zo zoon

Door bewustwording vallen puzzelstukjes van zijn leven op zijn plek. Hij leert snel en gemakkelijk zijn geestkracht te gebruiken om zijn lichaam, geest te reinigen, hij voelt hoe snel het dan verandert in zijn lichaam. Terwijl hij hun paard borstelt, merkt hij dat vanuit zijn gedachten en lichaam een wens komt dat het been van zijn paard beter wordt. Uit zijn hart via zijn arm komt een enorme kracht. Het paard voelt het meteen en blijft stokstijf staan. Het voelt heel goed en hij voelt zich gelukkig. Vader wil graag met zijn vader die is overleden, communiceren.

Vader neemt zijn 12-jarige zoon mee. Doel van de sessie; waar komen de stemmen als hij in bed ligt, vandaan. De jongen zit voor me. Ik ervaar een fijne, rustige, positieve, zelfverzekerde jongen. Hij vertelt mij over hoe hij de aardappelen in zijn moestuintje (overgenomen van opa) verzorgt; Hij praat tegen ze, vraagt ze wat ze nodig hebben en geeft ze dat wat in hem opkomt met liefdevolle aandacht. Het geeft niet wat andere mensen daarvan denken. Alleen wat vindt opa? Ik snak bijna naar adem. O, jongen, wat een liefde… Geen wonder dat zijn aardappelen groot, gezond en heerlijk waren terwijl de aardappelen van de andere mensen in de moestuin door de regen niet te eten waren…

Hij vertelt over zijn gedachten ’s avonds in bed. Hij denkt over wat hij allemaal gaat doen de komende tijd en hoe blij hij daarmee is. Deze jongen is zo gelukkig omdat hij is die hij is, het leven is zoals het is. Hij heeft veel vreugde in zich. En hij hoort dan vanachter de muur, bij zijn tafel of andere plekken van zijn kamer enthousiaste mannen, vrouwen of andere stemmen, die mede blij voor hem zijn. Ik vraag hem wat hij denkt dat het is. Langzaam komt hij erachter dat hij contact heeft met andere zielen, misschien wel lichtwezens als engelen. Hij komt erachter dat hij allang ‘praat’ met opa, maar het zich niet bewust was.

Steeds meer mensen die vanuit zachte liefde, krachtig in het leven staan. Zijn deze mensen voor jou ook inspirerend? Hoe geef jij je liefde aan alles wat je meemaakt en doet in je leven? Wat blokkeert je? Vertel gerust je verhaal via info@carolienjonkman.nl of staging2.carolienjonkman.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.