Home / archiefcentraal / gemutlichkeit auf oktoberfest leeren lampe

gemutlichkeit auf oktoberfest leeren lampe

Bier in pullen, meisjes in dirndls, lange tafels en veel mannelijke bezoekers in klederdracht. Het was prima toeven in de Leeren Lampe zondagmiddag. Zelfs uitbater Joop van den Enk en bedrijfsleider Joost Meijerink togen zich in opperbeste stemming op hun werk.

Robert-Jan Vissers, huisfotograaf van de Leeren Lampe, stuurde ons bijgaande fotoreportage in. Je kunt zeggen wat je wilt, maar dat ziet er knap gezellig uit. Wel jammer dat er niet zo’n foto als vorig jaar bij zit Robert-Jan! Om deze plaat hebben we toen smakelijk gelachen.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.