gemeente zet besluit wijhezicht door

Het oorspronkelijke plan voor park Wijhezicht is de beste variant. “Het besluit is helder”, zegt wethouder Cor van den Berg. “De welstandscommissie heeft de verschillende varianten bekeken. Variant D, waarbij de drie koopwoningen worden omgezet naar huurwoningen, was ook een optie, maar deze doet afbraak aan de ruimte rondom Wijhezicht. De realisatie van het appartementencomplex voegt iets toe aan het park, de overige varianten doen afbraak aan de ruimte.”

Angst voor afbraak aan de uitstraling hoeven omwonenden volgens Van den Berg niet te hebben. “Een kwaliteitsteam gaat de uitstraling van het appartementengebouw waarborgen. Het wordt geen vierkante blokkendoos waar mensen bang voor zijn. Het krijgt een toegevoegde waarde.”

Op 31 oktober neemt de gemeenteraad een besluit over het voorstel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.