gemaskerde opening kunstfietsroute heino

De Groot kreeg in het bijzijn van gemaskerde kinderen de officiële fietsroute overhandigd. Ook De Groot moest er aan geloven. De kinderen hadden speciaal voor hem een masker gemaakt, die hij natuurlijk opzette.

Na het officiële gebeuren fietsten de kinderen de fietstocht. De Groot stapte ook op zijn fiets en reed een stukje mee met de leerlingen.

In de Kunstfietsroutes staan kunstwerken op straat centraal. Leerlingen worden bekend gemaakt met de kunstwerken in hun omgeving die zij dagelijks zien, maar waarschijnlijk niet bewust ervaren. Er zijn verschillende Kunstfietsroutes in de gemeente Raalte. Deze kun je hier downloaden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.