Home / archiefcentraal / file op n35 door ongeval op a1

file op n35 door ongeval op a1

Op de N35 tussen Mariënheem en Nijverdal stond woensdagmiddag rond 13.30 uur een file met een lengte van vijf kilometer. De oorzaak is een ernstig ongeval op de A1 bij Rijssen, waardoor de snelweg in beide richtingen is afgesloten.

Bij het ongeluk zijn drie vrachtwagens en een personenauto betrokken, alle voertuigen brandden volledig uit. Alle bestuurders van de voertuigen zijn lichtgewond geraakt, twee van hen zijn voor nader onderzoek of verdere behandeling naar het ziekenhuis vervoerd.

Lees ook

Muziekbokaal voor gemeenten en Stichting Muziek Netwerk Salland

WIJHE – De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe hebben voor hun inzet voor het muziekonderwijs op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.