fietstochten voor stichting dappere thijn

Aan de fietsdag kan iedereen meedoen. Van jong tot oud, gezinnen, vriendengroepen, verenigingen, solexrijders, atb’ers, racers, toer- en – recreatieve fietsers.

Er zijn verschillende routes uitgezet door de zogenaamde ‘Vrienden van de fiets Haarle’. De kids-route is tien kilometer lang, er zijn twee familieroutes, namelijk van 30 en 60 kilometer, een race-route van 110 kilometer en twee atb-routes van 30 en 50 kilometer.

Onderweg krijgt iedereen iets lekkers en zijn er een muzikale optredens. Bij terugkomst worden de kinderen vermaakt door diverse clowns en kunnen kinderen geschminkt worden. Ook zal er een springkussen zijn.

De organisatie wil natuurlijk zoveel mogelijk geld ophalen voor de stichting, vandaar dat alle omliggende scholen in de gemeente Raalte en Hellendoorn een brief hebben gekregen met een oproep massaal mee te doen.

Deelname kost 7,50 euro, kinderen tot en met 16 jaar betalen 3,50 euro. De prijzen zijn inclusief een uniek ‘Ik fiets voor Thijn T-shirt’. Dit is echter wel zolang de voorraad strekt. Deelnemers aan de raceroute kunnen starten tussen 8.30 en 14.00 uur. De andere afstanden beginnen een half uurtje later. Alle routes vertrekken vanaf Sportorant Sprengendal aan de Veldkampsweide 1a in Haarle.

Meer informatie is op staging2.dapperethijn.nl en staging2.hovhaarle.nl te vinden. Ook kun je mailen naar info@hovhaarle.nl

De organisatie komt overigens binnenkort ook op RTV Oost. In het programma ‘En dan nog even dit’ wordt gepraat over de acties die de HOV organiseert om geld op te halen voor Stichting Dappere Thijn, waaronder deze fietstocht. De opnames worden woensdagmiddag gemaakt. Wanneer het uitgezonden wordt is nog niet bekend, maar dit zal zeer waarschijnlijk nog dezelfde avond zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.