feestelijke opening kunstgrasveld sv broekland

De oranje/witte tenues zijn gesponsord door Nijhof Installatietechniek die als hoofdsponsor sinds 1970 nauw betrokken is bij deze omnisportvereniging.

Duurzaam ondernemen betekent voor Nijhof meer dan alleen energiezuinige installatietechniek. “Sport is nauw verweven met de maatschappij. Deze betrokkenheid bij het lokale verenigingsleven in Broekland is voor ons een vanzelfsprekende manier van maatschappelijk verantwoord ondernemen.”

Duurzaamheid is ook verweven in het openingsprogramma zaterdag 22 oktober op Sportpark Broekland. Onder het motto ‘Voetbalclinics wekken energie op’ geven de vrouwen van FC Twente om 14.30 uur een clinic aan de jeugd. De jonge spelers van SV Broekland worden getraind in het opwekken van energie binnen hun team.

Deze trainingen staan symbool voor de verkiezing en strijd die hun ouders voeren om het duurzaamste dorp van Overijssel te worden in 2011. Als één van de acht finalisten strijdt Broekland voor deze titel en hoopt het winnende bedrag van 200.000 euro binnen te halen waarmee wordt geïnvesteerd in duurzaamheid.

Stemmen op Broekland kan via de site: staging2.jijenoverijssel.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.