erwin nyhoff gaat the voice winnen met gemak

Erwin Nyhoff gaat The Voice winnen, en als dat niet zo is, dan heeft de jury er geen verstand van. Met ‘The River’ van Bruce Springsteen zette de voormalige leadzanger van The Prodical Sons een act neer waar je meer dan U tegen zegt.

Bij The Voice moet een deelnemer blij zijn als de jury hem of haar wil adopteren voor een vervolg door de weken lang durende talentenjacht. Bij Nyhoff (hij woont in Heeten, maar komt uit Dalfsen) was het andersom: Marco Borsato, Angela Groothuizen, Nick& Simon en van Velzen deden hun uiterste best Erwin binnen te halen.

Borsato: “Indrukwekkend, wat een ervaren stem en wat sta je dar comfortabel op het podium. Wat kom je hier eigenlijk nog halen? Wat hebben wij nog toe te voegen?”

Van Velzen: “Elk woord kwam binnen. Ik heb je heel graag in mijn stal.”

Nick en Simon: “Zo’n topstem, one of a kind. Dank je wel. Verpletterend. Zo ervaren. Wij als jonge coaches zijn nog heel goed te kneden…”

Nyhoff koos van Angela Groothuizen. Waarom? “Die snapt wel wie ik ben.”

Laten we dat hopen. En laten we ook hopen dat straks bij de stemrondes niet alleen het jongere publiek meestemt. Want dan maakt Nyhoff geen kans. Als de dertigers en veertigers ook mee gaan stemmen, dan hebben we de winnaar van The Voice vanavond al aan het werk gezien. Nyhoff, geboren en getogen in Dalfsen, woonachtig in Heeten. Zoals iemand vanmiddag al reageerde op de site: mensen van de ponyweek, leg die man voor volgend jaar vast, nu is hij nog te betalen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.