erik booyink start met ontstoppingsbedrijf

“Na vele jaren als bedrijfsleider in deze branche gewerkt te hebben, heb ik een goed beeld van wat er allemaal speelt op het gebied van riolering. Met mijn team wil ik een groot bereik hebben om zo flexibel te kunnen werken.”

DOS Duurzaam biedt onder andere een rioolverzekering aan. “Dan betaalt de klant een klein bedrag per jaar en zorgen wij ervoor dat alle verstoppingen snel en effectief opgelost worden”, vertelt Erik. “Met name geschikt voor bedrijven, verenigingen van eigenaren en horeca. Hiermee voorkom je hoge kosten als er zich een verstopping voordoet!”

Zijn er regelmatig verstoppingen dan biedt DOS Duurzaam de mogelijkheid om met een camera het riool te inspecteren. Bij stankoverlast blaast Erik het rioolsysteem met behulp van een speciale machine vol rook om zo het lek op te sporen. “Verder houden wij ons bezig met het aanleggen van nieuwe rioleringen en het vervangen van oude rioleringen en beerputten, het schoonmaken van dakgoten, het legen van beer- en vetputten, het leeg pompen van kelders of woningen en eventueel straatwerk.” DOS duurzame ontstoppingsservice werkt nauw samen met installatiebedrijven in de omgeving.

Het weekendtarief gaat op werkdagen in na 20.00 uur en geldt verder alleen voor de zon- en feestdagen. “Wat ons betreft is de zaterdag een gewone werkdag en daarom wil ik voor die dag geen extra kosten rekenen.”

Voor meer informatie zie staging2.dosduurzaam.nl. Voor regio Raalte kun je bellen naar 0572-746010, voor Deventer naar 0570-746028 en voor Zwolle naar 038-3020026. Voor meer informatie zie staging2.dosduurzaam.nl of stuur een email naar info@dosduurzaam.nl

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.