eerste overwinning plus severijn heeten een feit

Na het teleurstellende verlies vorige week tegen DTS, pakte Plus Severijn Heeten zaterdag tegen HCV wel de volle buit. Na een 13-8 ruststand werd er uiteindelijk gewonnen met 24-18.

Plus Severijn Heeten begon goed aan de wedstrijd, HCV maakte gelijk duidelijk het fysieke spel niet te schuwen. Het was ook een teken aan de wand dat het eerste doelpunt van de thuisploeg uit een penalty kwam. Yara Nijboer benutte deze koelbloedig en zo kwam de thuisploeg op een 1-0 voorsprong.

Na het eerste doelpunt namen de gasten heel even de regie over in de wedstrijd en kwamen op een 1-2 voorsprong. Dat was dan ook de enige voorsprong die de voormalig eerste divisie ploeg heeft gehad. Plus Severijn Heeten kwam al snel weer op gelijke hoogte waarna de scores om en om kwamen tot een gelijke stand van 4-4.

De gasten al snel tegen de eerste tijdstraffen aan, dit tot grote frustratie van Beverwijk. Plus Severijn Heeten ging echter gewoon door waar het gebleven was en lieten zich niet uit het veld slaan door het provocerende gedrag van de gasten. Dit resulteerde in een 13-8 ruststand.

Na rust scoorde de thuisploeg gelijk weer een treffer en leken de tegenstanders steeds meer tegen zichzelf te gaan handballen. Ook in de dekking ging men steeds meer overtredingen maken hetgeen al snel een rode kaart voor een speelster van HCV opleverde. Plus Severijn Heeten bleef handballen en hield het tempo hoog waardoor de gasten nooit in de wedstrijd kwamen.

Uiteindelijk stond de 24-18 eindstand op het bord.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.