eagles wacht wedstrijd tegen hekkensluiter

AGOVV staat er dit seizoen een stuk beroerder voor. Van de tien competitiewedstrijden werd slecht één wedstrijd gewonnen en één gelijkgespeeld. De club uit Apeldoorn staat dan ook op de laatste plaats en lijkt zich op te kunnen maken voor de Topklasse.

Go Ahead Eagles werd afgelopen weekend afgestraft door Sparta. In Rotterdam werd het maar liefst 4-1 voor de thuisploeg. AGOVV presteerde maandagavond niet veel beter. De ploeg van trainer Hans van Arum werd in Volendam met 6-1 van de mat getikt.

Op papier lijkt de wedstrijd dus een prooi voor de thuisploeg, ware het niet dat de Deventenaren het een aantal dagen voor de competitiewedstrijd op moeten nemen tegen eredivisionist Feyenoord. In hoeverre dit gaat meespelen zullen we zondagmiddag vanaf 14.30 uur zien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.