duo offenberg veertig jaar getrouwd

Het is woensdag precies veertig jaar geleden dat Frits en Liesbeth Offenberg in het huwelijksbootje stapten. Frits, voormalig inwoner van Heino, en Liesbeth (geboren in Wijhe) zijn geen onbekenden in de regio.

Frits is uitgever en schrijver, onder meer van het boek over de geschiedenis van de Burgemeester Kerssemakersstraat. Daarnaast is hij medeorganisator van de Sallandse Wandelvierdaagse en bestuurslid van Landbouwmuseum De Laarman in Luttenberg. Ook is hij al jaren lid van de onderwatersportvereniging in Raalte.

Liesbeth is bekend als vrijwilliger van de Zonnebloem en al jaren fanatiek lid van de bridgeclub.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.