Home / archiefcentraal / drukte bij presentatie koe met vleugels

drukte bij presentatie koe met vleugels

Ook kinderboekenschrijfster Annet Jacobs werd bij de overhandiging betrokken. Zij schreef het aansprekende verhaal bij de authentieke tekeningen van Petra Diepenbroek.

Uitgever George Diepenmaat begon de middag met een uiteenzetting over hoe het boek tot stand is gekomen. Hij betrok daarbij verschillende mensen die daarin een rol hebben gespeeld, zoals de moeder van Petra, de leiding van atelier De Wije Kunst in Zwolle waar Petra dagelijks werkt, kinderboekenschrijfster Annet Jacobs en Albert Sanders docent en beeldend kunstenaar aan de Hoge School Arnhem. Na de overhandiging van het eerste exemplaar las Annet Jacobs voor het aandachtige publiek het boek voor. Daarna was er gelegenheid het boek te kopen en te laten signeren.

Hoofdpersoon van de middag, Petra Diepenbroek, was zichtbaar in haar nopjes met de gang van zaken rond de boekpresentatie. Hoewel ze de afgelopen week wel wat kriebels had gehad, viel het vandaag reuze mee. Ze zat dan ook genoeglijk tussen haar zelfgemaakte spullen de boeken te signeren, daarbij bijgestaan door Annet Jacobs.

Het boek ‘Koe met vleugels’ is verkrijgbaar bij Boekhandel Korten en binnenkort ook te leen in de Bibliotheek. De boekpresentatie was een samenwerking van Diepenmaat Uitgeverij & Ontwerpbureau , Boekhandel Korten, Familie Diepenbroek en Bibliotheek Olst-Wijhe.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.