drukbezochte beurs in de rietkraag

Het was zaterdag druk op basisschool de Rietkraag in Raalte-Noord. Daar werd namelijk een kinderkleding- en speelgoedbeurs gehouden. In totaal leverde de beurs 378,70 euro op. Van deze opbrengst komt 189,25 euro ten goede aan de school.

Toen de deuren om 11.00 uur open gingen stonden de eerste klanten al buiten te wachten. Al snel liepen er veel vaders en moeder, maar ook opa’s en oma’s met armen vol kleding voor de (klein)kinderen en kozen veel kinderen het nodige aan speelgoed uit. Ook werd er door ouders al het nodige aan speelgoed ingeslagen met het oog op de aankomende feestdagen.

Maar liefst 21 mensen hadden kleding en speelgoed naar de basisschool gebracht om te verkopen. Opvallend dit jaar was dat er bijzonder veel merkkleding werd verkocht. Ook de carnavalskleding vond gretig aftrek. Er werd driftig gepast en soms hielden de kinderen direct, vol trots, de nieuwe kleren aan.

Mocht je de beurs zaterdag hebben gemist, dan krijg je op zaterdag 14 april een herkansing. Dan wordt er van 11.00 tot 13.00 uur weer een beurs gehouden. Mocht je alvast wat meer willen weten, neem dan contact op met Margreeth Rebers via 0572-851184 of Sylvia Wolfkamp via 0572-361541.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.