dronkaard onwel en bedreigt agenten

Een 52-jarige man uit Raalte was maandagavond zo dronken, dat hij onwel werd door de hoeveel alcohol in zijn lijf. Omdat de man een bekende is van de hulpverleners, werd er naast ambulancepersoneel ook politie opgeroepen.

Toen agenten ter plaatse kwamen, werd de man erg agressief. Hij probeerde de ambulance tijdens zijn behandeling te verlaten, rukte enkele snoeren van zijn lijf en bedreigde de aanwezige agenten met fysiek geweld. Omdat de man niet voor rede vatbaar bleek en zijn dreigementen leek te willen gaan uitvoeren, werd hij met gepast geweld aangehouden.

Onderweg naar en eenmaal op het bureau bleef de man zich agressief gedragen. Hij werd ter ontnuchtering ingesloten en krijgt proces-verbaal aangezegd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.