Home / archiefcentraal / dj lucien foort naar de leeren lampe

dj lucien foort naar de leeren lampe

De ‘Dreadman’ Lucien Foort is zonder twijfel een opvallende verschijning, bekend om zijn energieke dj sets vol progressieve, elektronische house, soulvolle sounds en meesterlijke producties. Hij is niet alleen actief als dj en producer, maar ook als radiojock en eigenaar van muziekbedrijf Melody Paradise Music én het merk Southend House Music (feestproducties, sieraden & kleding).

Met zijn mixcompilaties ‘Singularity I and II’ en ‘Slice’ zet Lucien zich wederom op de kaart als een internationaal veelgevraagde artiest. Na een hectische wereldtournee besluit hij zich te focussen op zijn liefde voor het produceren en het radiovak. Na zijn succesvolle vrijdagavondprogramma op ID&T Radio, krijgt hij in 2006 een vijf uur durende show op Radio 3FM. In het programma ‘Los!’ presenteert Lucien elke zaterdagnacht van 1.00 tot 6.00 uur de heetste tracks van het moment.

De Leeren Lampe is zaterdag geopend vanaf 22.30 uur. Voor meer informatie en het complete schema van het busvervoer kun je op www.deleerenlampe.nl kijken.

Lees ook

Dorpsquiz brengt jubilerend Hoonhorst in beweging

Op zondagmiddag 14 november vindt de ‘eerste echte Dorpsquiz Hoonhorst’ plaats HOONHORST – Het had …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.