de zwaan nieuw onderkomen de wouw

Hotel de Zwaan is sinds deze maand het onderkomen van de BNI ondernemersgroep uit Raalte, ook wel chapter De Wouw genoemd. Voorheen kwamen de 25 zakenmannen wekelijks bijeen in de Bagatelle om elkaar zakelijk te kunnen versterken.

Ook is er een nieuw bestuur gevormd. Het bestuur bestaat uit leden en heeft een half jaar lang de taak zo goed mogelijk ‘de chapter’ te sturen. Het nieuwe bestuur bestaat uit Harjo Kompagnie (Direct ICT), Jos Wippert (Bio Energy Control) en Marcel Vloedgraven (Vloedgraven elektrotechniek).

Ondernemers die aanwezig willen zijn tijdens een ontbijtbijeenkomst, elke donderdag van 6.45 tot 8.30 uur kunnen zich vooraf aanmelden bij Jos Wipper via 06-51114328 of info@josbio.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.