de tijdgeest vertelt spannende verhalen

Geheimzinnige overleveringen, sterke streekverhalen en heldhaftige sagen. In elke plaats zijn deze verhalen bekend. Vertellingen die van vader op zoon worden doorgegeven en die vaak verbonden zijn aan een streek of gebied. Verhalen die verborgen liggen in het landschap, soms zelfs zonder dat we er bij stilstaan. Staatsbosbeheer heeft de hulp ingeroepen van de Tijdgeest om deze verhalen te vertellen. Een beetje eng, maar ook wel grappig.

Stoere jongens en dappere meiden tussen 6 en 12 jaar melden zich bij de boswachter van Staatsbosbeheer en gaan samen op zoek naar de Tijdgeest. Die heeft een verrassing voor iedereen die meedoet, maar dan moeten ze wel eerst een paar lastige vragen beantwoorden. Tegelijkertijd maken we ook een mooie wandeling door het gebied.

Je hoeft niet van te voren te bellen, maar kunt je gewoon ter plekke bij de boswachter melden. Als er veel deelnemers zijn, vertelt de Tijdgeest zijn verhaal gewoon vaker. De eerste wandeling start om 13.00 uur. Ieder half uur start een nieuwe ronde verhalen. De laatste wandeling start om 15.30 uur. Duur van de wandeling is ongeveer één uur. Een paspoort met opdrachten en puzzels kost 2,50 euro per kind.

Meer informatie is op staging2.staatsbosbeheer.nl/tijdgeest te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.