de blauwe keuken nieuw horecaconcept

Gastvrouw/eigenares Marquerite Koekkoek volgt met dit initiatief haar hart. “Van jongs af aan heb ik een passie voor koken, wijnen en sfeer creëren, het wat je noemt Bourgondische leven. Met deze stap, waarbij ik mijn opleiding aan de hotelschool en mijn werkervaring, in diverse restaurants en hotels heb opgedaan kan benutten. Gasten centraal stellen, ze laten genieten van lekker eten en drinken, zorgen dat alles naar wens is, dat spreekt mij aan. Dat dienstverlenende heb ik in me”, aldus Marquerite.

Met De Blauwe Keuken wil ze haar gasten een ontdekkingstocht laten maken. “De gasten worden ontvangen in de authentieke keuken en kunnen hier genieten van een heerlijke High Tea. De gerechten maak ik zoveel mogelijk zelf, met seizoensproducten uit de regio. Ik vind het belangrijk dat mijn gasten niet alleen genieten van mooi opgemaakte lekkernijen, maar ook van het contact en de vriendschappen aan tafel.´”

Om de High Tea helemaal in Engelse sfeer te brengen, serveert De Blauwe Keuken alles in prachtig Engels porselein, van onder meer Royal Albert en Royal Windsor. Marquerite: “Ze passen bij de sfeer van de keuken en het monumentale pand. Bijzonder aan dit servies is, dat ik het in de afgelopen jaren via braderieën, fancy fairs, brocantes en internet bij elkaar heb gestruind.”

Behalve de High Tea en workshops richt De Blauwe Keuken zich ook op kleinschalige catering. Voor mensen die zelf niet in de gelegenheid zijn om een feestje voor te bereiden, of die een keer iets anders willen. In overleg met de opdrachtgever kunnen alle zorgen voor de (voor) bereiding en de uitvoering uit handen worden genomen.

Meer informatie: De Blauwe Keuken, Herenstraat 1, staging2.deblauwekeuken.nl, tel. 06-21 85 38 58.

Workshops

Daarnaast biedt De Blauwe Keuken workshops met thema’s die geïnspireerd zijn op de vier seizoenen, feestdagen (onder meer Sinterklaas, Kerstmis en Pasen) en speciale dagen zoals Moederdag, Vaderdag of Valentijnsdag. Eveneens is het voor groepen mogelijk om workshops te boeken. “Van een vrijgezellenfeestje, een kinderfeestje tot een bedrijfsuitje. Bij de voorbespreking komen we vaak tot de leukste ideeën. De workshops zijn leuk, gezellig en informatief. De gasten zijn vol lof.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.