de 10 verschillen rond werelddierendag

Sinds mensenheugenis kennen wij in de periode van zaaien een biddag voor het gewas en in de periode van oogsten een dankdag. Hoewel de mens van twee walletjes eet en ook vlees nuttigt bestaat er geen dankdag aan de dieren. De dieren moeten het dunnetjes doen met een Werelddierendag. Wat zou het dan mooi zijn als de een de zogenaamde ‘hond in de pot’ ziet en de ander mag denken: ‘Kip! Ik heb je!’

De tekeningen van Coenen verschijnen in meerdere bladen, zoals al vijftien jaar lang in het dagblad De Telegraaf. Vanaf februari 2009 staan er ook tekeningen van de Olstenaar in de krant van Salland Centraal. In de vorm van een puzzel. Een ‘zoek de tien verschillen’, waarbij de plaatjes zijn gekoppeld aan de actualiteit. Op zaterdag plaatsen we de oplossing op onze site. Had je alles goed?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.