de 10 verschillen rond kinderboekenweek

“De Zwitser Jean Piaget heeft zijn leven lang de ontwikkeling van het verstand bij de mens bestudeerd. Hij stelde daarbij vast dat jonge kinderen aan alles levendigheid toedichten. Daarom praten meisjes met hun pop en lacht de maan op illustraties in kinderboeken. En die kinderboeken zijn heel geschikt om op te staan als je eens echt met de maan wilt praten.”

De tekeningen van Coenen verschijnen in meerdere bladen, zoals al vijftien jaar lang in het dagblad De Telegraaf. Vanaf februari 2009 staan er ook tekeningen van de Olstenaar in de krant van Salland Centraal. In de vorm van een puzzel. Een ‘zoek de tien verschillen’, waarbij de plaatjes zijn gekoppeld aan de actualiteit. Op zaterdag plaatsen we de oplossing op onze site. Had je alles goed?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.