Home / archiefcentraal / dappere thijn laat streefbedrag los

dappere thijn laat streefbedrag los

Inmiddels is statutair vastgelegd dat eventuele gelden die overblijven naar Stichting Kika en Villa Joep (onderzoek naar neuroblastoom, de vorm van kanker waaraan Thijn lijdt) gaan. Overigens staat de teller na enkele weken al op 48.000 euro.

De medische kosten van Thijn’s behandeling in Amerika worden vergoed door de zorgverzekeraar. Echter de kosten die gemaakt worden om in Amerika een tijdelijk thuis te creëren voor Thijn en de rest van het gezin uit Haarle, Ferdi en Jorita en hun andere twee kinderen Laurie (10) en Jaron (9), worden niet vergoed. “Alle zorgen om Thijn zijn al zwaar genoeg”, zo stelt de Stichting op haar site www.dapperethijn.nl. “Daarom zamelen wij geld in om in ieder geval de financiële zorg over de reis naar Amerika weg te nemen. Help ons de strijd tegen neuroblastoom te winnen. Het gevecht van Thijn mag en zal niet voor niets zijn.”

Wil jij Thijns familie ook steunen? Donaties kun je overmaken op rekeningnummer 14.14.56.264. Daarnaast kun je middels een banner op de site ook bieden op de Cannondale F5 die KokkieBikes uit Lemelerveld ter beschikking heeft gesteld. De opbrengst van de mountainbike gaat naar Stichting Dappere Thijn.

Lees ook

Alternatieve SW4D met versnaperingen onderweg in de herfstvakantie

RAALTE – De uit Coronanood geboren eerste Alternatieve Sallandse Wandelvierdaagse van 2020 heeft met de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.