crt blikt terug op succesvol seizoen

Het wielerseizoen zit er zo goed als op, ook voor de rijders van CRT Raalte. Afgelopen weekend werd na afloop van de Koppeltijdrit het seizoen nog even geëvalueerd. En de leden kwamen tot één conclusie: het was een succesvol CRT-seizoen met voor iedereen andere hoogtepunten.

Voor de vereniging was de deelname van Jasper Hamelink aan het WK voor beloften in Kopenhagen het grote hoogtepunt. Jasper was door de bondscoach geselecteerd voor de tijdrit. Hij won dit jaar diverse tijdritten en reed erg goed tussen de profs. Zo won hij de tijdritten in Berlijn, Jours de Cherbourg en werd hij tweede op het NK op slechts vier seconden. Op het WK finishte hij als vijfde en na afloop zegt hij dan ook dat dit zijn beste tijdrit ooit was en dat hij alles heeft gegeven.

Toch wel bijzonder, in het korte bestaan van CRT Raalte, dat er al twee renleden het WK hebben gehaald. In 2003 werd Loes Markerink eerste in de wegrace en tweede in de tijdrit in Hamilton (Canada) Loes Markerink.

De beide WK-gangers deden afgelopen weekend ook mee met de Koppeltijdrit. Fantastisch voor de jeugdleden natuurlijk, die hierdoor met wereldtoppers konden fietsen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.