coverband first issue bij de baron in heino

Het onlangs opgerichte platform Live Music Heino gaat in samenwerking met de horeca live muziek in Heino en Lierderholthuis organiseren en stimuleren. De reden hiervoor is dat het is doorgaans in het weekend in Heino te rustig is volgens de organisatie. Daarnaast zijn er in Heino en omgeving vele liefhebbers van live muziek en zijn er veel mensen, jong en oud, zelf met muziek bezig.

Live Music Heino brengt elke maand in één van de cafés live muziek en een open podium voor aankomende talent. De volgende avond is op 19 november in Marktzicht in Heino. Dit is een ‘In the Attic-avond’, waarop het open podium centraal staat. Op 10 december treedt er weer een coverband op en voor 13 en 14 januari staat er een bluesweekend op het programma. Voor meer informatie kun je op staging2.live-music-heino.nl kijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.