con spirito in podium heino

Het ensemble Con Spirito, met bandleden uit Heino en Bathmen, geeft op zondag 30 oktober een concert in Podium Heino. Het ensemble speelt en zingt stukken uit het klassieke repertoire die worden ingeleid door gedichten. Enkele jaren geleden traden zij al met succes op bij Podium Heino.

Op deze dag klinken enkele duetten voor sopraan en mezzosopraan van Felix Mendelssohn. Daarnaast zingen de zangeressen liederen van Berlioz, Vivaldi en Bellini. De klarinet zal te horen zijn in een stuk van Arvo Pärt en de hobo in de duo-sonate voor hobo en piano van Widerkehr.

Alle stemmen en instrumenten komen samen aan bod in composities van Händel, Purcell en Meyerbeer. Het concert wordt besloten met ‘Twee oren om te horen, twee ogen om te zien’, een werk van de Nederlandse componist Alex Manassen op gedichten van Paul van Ostaijen.

Het concert is begint om 11.30 uur. Kaarten kosten 8,50 euro, inclusief koffie en thee. Kaarten voor deze en andere voorstellingen van Podium Heino worden verkocht bij De Smulbaai aan de Canadastraat 16 in Heino, Podium Heino via info@podiumheino.nl en in de Wereldwinkel aan de Canadastraat 44 in Heino.

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten, ontwikkelingen en voorstellingen van Podium Heino, kijk dan op staging2.podiumheino.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.