braamhaar leidt scheidsrechters sdol op

Tijdens dit praktijkgedeelte waren vele jeugdleden uitgenodigd om wedstrijdjes te voetballen. De cursisten moesten deze wedstrijden om beurten fluiten. Daarna volgde er natuurlijk een examen. Alle cursisten zijn met ruime voldoende`s geslaagd.

Net als bij andere voetbalverenigingen is er ook bij SDOL een tekort aan scheidsrechters. Zowel bij de jeugd, als bij de senioren. De werkgroep heeft zich tot taak gesteld om dit probleem aan te pakken. Het plan is om ieder jaar deze cursus te gaan geven aan jeugdleden die hierin geïnteresseerd zijn. Vanuit deze basis hoopt de werkgroep dat er mensen door gaan stromen naar juniorenscheidsrechter of scheidsrechter veldvoetbal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.