Home / archiefcentraal / braamhaar leidt scheidsrechters sdol op

braamhaar leidt scheidsrechters sdol op

Tijdens dit praktijkgedeelte waren vele jeugdleden uitgenodigd om wedstrijdjes te voetballen. De cursisten moesten deze wedstrijden om beurten fluiten. Daarna volgde er natuurlijk een examen. Alle cursisten zijn met ruime voldoende`s geslaagd.

Net als bij andere voetbalverenigingen is er ook bij SDOL een tekort aan scheidsrechters. Zowel bij de jeugd, als bij de senioren. De werkgroep heeft zich tot taak gesteld om dit probleem aan te pakken. Het plan is om ieder jaar deze cursus te gaan geven aan jeugdleden die hierin geïnteresseerd zijn. Vanuit deze basis hoopt de werkgroep dat er mensen door gaan stromen naar juniorenscheidsrechter of scheidsrechter veldvoetbal.

Lees ook

Egbert den Daas opnieuw lijsttrekker van Lokaal Alternatief

HEINO – Lokaal Alternatief heeft de lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Raalte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.