blues still alive in raalte

Raalte heeft zich afgelopen weekend weer bewezen als Blues-walhalla. In een uitverkocht Taveerne Tivoli kwamen bluesliefhebbers uit het hele land bij elkaar om te genieten van de eerste editie van Bluestown-Live. Naast vaste luisteraars van de show kwamen er ook veel bestuursleden van Ribs & Blues, familieleden van de bands en prominente Bluesmuzikanten, zoals Leif de Leeuw, naar Raalte.

Op het evenement speelden onder andere Southern Style, gitaartalent Tom Veltien (14) uit Raalte, Tony Spinner (USA, ex-zanger van TOTO), Blues on Bootz, Michael Dotson (USA), Nuts en the Veldman Brothers.

Organisator Harry Radstake had deze dag meer te vieren dan een geslaagd evenement. Hij was deze dag namelijk jarig. Natuurlijk ging dit niet onopgemerkt voorbij en Harry werd dan ook in de watten gelegd door het bestuur van Bluestown-Live.

“Het was een zeer geslaagd Bluestown-Live”, zegt Harry. “Volgend jaar gaan we dit zeker weer organiseren rond eind september of begin oktober. En zoals het er nu naar uitziet weer met minimaal vijf bands.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.