Home / archiefcentraal / bijzondere sportdag op carmel

bijzondere sportdag op carmel

Hardlopen en verspringen kennen ze zo onderhand wel op de sportdagen van het Carmel College. Daarom pakten ze het vrijdag eventjes anders aan. De sportdag had onder meer persluchtduiken, schermen en hiphop op het programma staan.

Het valt gymdocente Angela Dekker op dat er op een dag als vandaag bijna niemand afwezig is. Ze heeft bijna geen absenten op hoeven schrijven, puur omdat de leerlingen dit zo leuk vinden. Sommige leerlingen konden niet meedoen door blessures. Het was op hun gezichten af te lezen dat ze het jammer vonden dat ze daardoor niet mee konden doen.

Lees ook

Egbert den Daas opnieuw lijsttrekker van Lokaal Alternatief

HEINO – Lokaal Alternatief heeft de lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Raalte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.