bier zoepn veur t goede doel

Bier zoep’n, das mooi. Bier zoep’n voor het goede doel, das nog mooierder! Zaterdag 29 oktober kan het in d’Olde Wettering in Lierderholthuis. Nog niet mooi genoeg? Dan maken ze er ook nog gewoon even een bokbieravond van. Van de opbrengst van de avond gaat de helft naar het goede doel, te weten een vrijwilligersproject in de Filipijnen.

Dit jaar gaan onder andere Bart en Willemien Reuvekamp, Antoine Ekkelenkamp, Bennie Nijhof en Ard Schipper zich weer inzetten voor een project in de Filipijnen. De mannen en vrouwen kennen inmiddels het klappen van de zweep en weten precies waar behoefte aan is. Ondanks hun hands-on mentaliteit, is geld nodig om de projecten te realiseren. Bennie & Ard zijn vaste stamgasten van het café en daarom vonden uitbaters Sjaak en Manon het een goed idee om hen met deze avond extra te ondersteunen.

Het is de bedoeling om 10 verschillende soorten bokbier te serveren, aldus Sjaak & Manon. Telkens een nieuw, koud bokbiertje waarna de deelnemers punten kunnen geven voor het soort bokbier dat ze proeven. Als het goed is heeft de proever aan het eind van de avond 10 verschillende soorten bokbier geproefd (als dat tenminste lukt).

Voor deelname wordt geen vaste prijs bepaald. Er staat een melkbus waar een vrije gift in gedaan kan worden, voor deze proeverij met goed doel. Hiervan wordt 50% aan de groep Filipijn gangers in contanten meegegeven.

Opgave kan middels mail sjaakleer@hotmail.com, aan de bar of telefonisch op nummer 0572-395492. En mocht dit toch niet gelukt zijn maar wil je er wel graag bij zijn, dan ben je uiteraard ook welkom op de avond zelf. De proeverij begint rond 22.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.