bekomen van de stress bij vital centre

Zit je er helemaal doorheen en ben je gestresst, dan kun je vanaf nu terecht bij Vital Centre Raalte. Spa Vital en Gemma Lammers bieden namelijk vanaf zaterdag 15 oktober een high tea aan in combinatie met een schoonheidsbehandeling en een workshop coaching voor vrouwen.

Dinsdag en woensdag kon je alvast een voorproefje krijgen tijdens de open dag bij Vital Centre. Schoonheidsspecialiste Martine gaf uitleg over wat zij voor je kan betekenen en liet natuurlijk diverse producten zien die je zelf thuis kunt gebruiken.

Ook Gemma was deze dagen aanwezig. Zij gaf zelfs een korte demonstratie zodat iedereen zelf kon ervaren hoe het is om gecoacht te worden in een speedcoachingsessie van tien minuten. Natuurlijk ontbraken de tissues niet. “Het gebeurt geregeld dat er gehuild wordt tijdens de sessies en dat is heel goed”, zegt Gemma.

Een nieuwe ervaring met smaak, energie, rust en relaxen met gebruik van de sauna en het zwembad van Vital Centre is het nieuwe concept dat alles in zich heeft voor een onvergetelijke middag. De vriendinnendag is naar keus in te plannen en is te boeken vanaf 15 oktober.

Meer informatie is op staging2.vitalcentre.nl enstaging2.gemmalammers.nl te vinden of via 0572-351840 verkrijgbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.