begroting donkere wolk boven olst wijhe

De donkere wolk boven de gemeente ontstaat met name door de bezuiniging van 18 miljard door het Rijk. Daarnaast worden de begeleiding Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten (AWBZ) en jeugdzorg gedecentraliseerd en krijgt de gemeente de uitvoering van de Wet werken naar vermogen. Al deze zaken kunnen leiden tot grote inkomstenverschillen voor de gemeente.

De gemeente heeft nog geen idee wat haar allemaal staat te wachten. “Maar wij gaan niet helemaal stilzitten en afwachten. We kijken waar we de gemeente kunnen versterken, zoals het promoten van bedrijventerrein De Enk en het promotieplan wonen.

De begroting wordt op maandag 7 november vanaf 20.00 uur behandeld in de raadszaal in Wijhe. De vergadering is voor iedereen bij te wonen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.