bananenbar in gemeentehuis heino

Er is geen gebouw in Heino waar meer over is gediscussieerd dan het gemeentehuis van de voormalige gemeente Heino. Het is een wanstaltig gebouw, maar wel een erfenis uit een verleden dat ze in Heino liever niet willen, maar noodgedwongen moeten afsluiten.

Dus, een nieuwe invulling (naast de kinderopvang van KOOS) is bijzonder welkom. De plannen voor een Dorpshuus lijken gestrand en dat geeft vrije geesten ruim baan om met nieuwe suggesties te komen. De meest ludieke op dit moment is een Bananenbar.

Voor wie het niet weet: de Bananenbar is een bar in Amsterdam, waar lenige vrouwen allerlei kunstjes uithalen met bananen. Een locatie waar vele vrijgezellenavonden zijn begonnen of geëindigd en waar menig toerist zich aan vergaapt en gretig met bankbiljetten strooit.

Of de actie in Heino een uit de hand gelopen grap is of een initiatief van een serieuze ondernemer is op dit moment niet helemaal duidelijk. Feit is wel dat Heino sinds vrijdagnacht volhangt met allerlei stickers met daarop een afgepelde banaan en de tekst ‘Ik zoek een aap’.

Uit de sticker valt nog helemaal niets af te leiden over zowel de herkomst als de achtergrond van de actie, maar de media hebben afgelopen zaterdag wel bericht gekregen over de komst van de Bananenbar.

Om te zien of Heino een beetje warm loopt voor exotisch entertainment wordt zaterdag 22 oktober bij het gemeentehuis eerst een miniatuurversie van de Bananenbar geopend. Tussen 12.00 en 15.00 uur is iedereen welkom om dit bijzondere spektakel te aanschouwen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.